image
 |  0 12 Січня 2018 | 16:25

У Луцьку пройшов міжнародний дитячий турнір з футболу (ВІДЕО)

Запеклі футбольні поєдинки, забиті голи, маленькі поразки та великі перемоги.
Про це 12 січня 2018 року повідомляє сайт «12 канал».
[embed]https://youtu.be/DWYrTWqwspM[/embed]
Так у Луцьку пройшов міжнародний дитячий турнір з футболу. Тридцять шість команд з різних куточків України, а також з-за кордону приїхали до міста, аби взяти участь у триденному футбольному турнірі серед учасників 2008-2011 років народження. Деякі з них вперше виходили на поле у змаганнях такого рівня.
Хоч команди намагаються вибороти першість та дійти до фіналу, їх тренери переконані, що головне − не так перемога, як досвід. Адже на змаганнях юні спортсмени  випробовують себе на нових майданчиках та отримують можливість проаналізувати свої помилки.
Секретами роботи з дітьми поділився Володимир Мусолітін − колишній гравець ФК «Чорноморець» та збірної України, який зараз готує юних футболістів дитячої школи «Чорноморець». Розповів, що працювати із дітьми легко. Своїх вихованців націлює передусім не на перемогу, а на якісну гру.
За підсумками матчів, головну нагороду − золотий кубок − отримали команди «Каскад» із Броварів, «Волинь», «Тересполь» із Польщі та «Фарр-1» зі столиці. Володарями срібних кубків стали гості з Києва − гравці ДЮСШ номер 14, а також три місцеві команди – «Адреналін», «Волинь» та «Олімпія». Крім того, юні спортсмени отримали призи в індивідуальному заліку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити