image
 |  0 29 Березня 2018 | 15:12

Екс-очільник Волині просить депутатів припинити критику автозаводу «Богдан»

Екс-голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, в минулому директор Луцького автомобільного заводу ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», закликає депутатів Луцької міськради схаменутись і перестати критикувати продукцію підприємства.

Про це він написав на сторінці у Фейсбук.

«Згадав далекий 2003 рік. Спроба наїзду на Луцький автозавод. Відповідь – «Податківці, схаменіться! Це вам не 37-й рік!». Подивився сьогоднішню сесію міської ради. Депутати, схаменіться! Це ж наш автозавод! Не розкидайтесь! Ще прийде час забирати слова назад!», – прокоментував дії правлячої більшості колишній голова Волинської ОДА.
Нагадаємо, що вчора, 28 березня, Луцька міська рада дала добро на закупівлю партії вживаних тролейбусів зі Швейцарії. Водночас, вона відмовилася розглянути варіант закупівлі нових тролейбусів у луцького автозаводу «Богдан».
Під час сесії Луцької міськради директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц заявив, що тролейбуси та автобуси, які випускає автозавод «Богдан», є ненадійними та технологічно неякісними.
Також стало відомо, що вживані тролейбуси для Луцька можуть купити через «фірму-прокладку».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити