image
 |  0 27 Квітня 2018 | 16:59

Іваничівська райрада підтримала Антиолігархічний пакет законів

27 квітня 2018 року Іваничівська райрада Волинської області одноголосно підтримала звернення до Верховної Ради щодо необхідності негайного ухвалення Антиолігархічного пакету законів.
Про це 27 квітня 2018 року повідомляє власкор «ВолиньUA».
Проект рішення зачитав голова фракції ВО «Свобода» у Іваничівській райраді Ігор Тимощук. Звернення підтримали 23 депутати з 23-х присутніх у сесійній залі.
Як зазначив у коментарі Ігор Тимощук, цим зверненням депутати продемонстрували розуміння важливості ухвалення в державі системних законів, спрямованих на ліквідацію олігархічної моделі в Україні.
Депутати районної ради сказали своє слово. Як і депутати багатьох місцевих рад України. Тепер слово за парламентом. Якщо народні депутати не усвідомлюють важливості ліквідації олігархічної системи, яка знищує підвалини нашої держави, вони мають піти в минуле, – підкреслив Ігор Тимощук.

Нагадаємо, що раніше аналогічні звернення підтримали Ковельська міська рада, Шацька районна рада, Горохівська міська рада, Турійська селищна, Ратнівська і Старовижівська районні ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити