image
 |  2 7 Травня 2018 | 18:01

Євробачення-2018: 12 травня Руслана представить екзотичне шоу на головній площі Лісабона

Співачка запросила всіх фанатів Євробачення прийти на головну площу Лісабона.
Про це 07 травня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Перша переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко закликала всіх, хто перебуватиме під час пісенного конкурсу в Лісабоні, Португалія, прийти на головну площу міста на особливе екзотичне шоу. Про це співачка написала на своїй сторінці в Facebook.
Сьогодні, як перша переможниця від України, я хочу звернутися до всіх людей, всіх українців, до кожного, хто збереться навколо пісенного конкурсу Євробачення в Лісабоні, і хто буде стежити за його подіями від старту і до переможного фіналу, - написала Руслана.

Співачка запросила всіх фанатів Євробачення прийти на головну площу Лісабона, щоб презентувати їм своє екзотичне шоу WILDENERGY, яке відбудеться 12 травня.
Моя музика і шоу WILD ENERGY - це трансформація чистої енергії стихій. Мій меседж – «Енергія повинна бути доступною і необмеженою. Повинна бути вільною». Чиста Енергія - це Енергія Світу. Сонце неможливо завоювати і неможливо привласнити. Енергія Землі, Сонця, Вітру - це первісна енергія, яка допоможе зберегти планету. Вона вільна від воїн і політики. Ця Енергія є для нас великим даром. Вона невичерпна і безмежна. Закликаю всіх і кожного переходити на Чисту Енергію, - зазначила співачка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити