image
 |  662 27 Лютого 2024 | 13:49

Жорстока бійка у школі на Волині: повідомили деталі інциденту (ВІДЕО)

У селищі Ратне Ковельського району в одній із шкіл жорстоко побилися учні. Бійку зафільмували однокласники і виклали у соціальну мережу.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, подія трапилася 13 лютого, але інцидент набрав масового розголосу лише після публікації відео з бійкою, - пише ВолиньUA.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що троє хлопців посперечалися між собою, між ними виник словесний конфлікт. В результаті цього один із учасників сварки вдарив іншого стільцем.

Цей факт зняли однокласники на відео і через декілька днів опублікували у соціальних мережах.

На місці події відразу працював офіцер служби освітньої безпеки. Він під час конфлікту перебував у другому корпусі навчального закладу, але одразу прийшов на місце події, встановив усіх учасників конфлікту, провів з ними профілактичну бесіду та доповів директору школи. Директор школи у свою чергу проводив розмову з учнями та батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбитий капот та дерево: у Луцьку сталася аварія (ФОТО)

На наступний день мама хлопчика, якого вдарили стільцем, звернулася з ним у медичний заклад. У нього виявили певні тілесні ушкодження. Наразі дитина вже перебуває вдома.

Ювенальні поліцейські з Ковельського районного управління поліції теж працювали на місці та з'ясували детально усі обставили, опитали усіх учасників інциденту та батьків. Виявилось, що хлопці ображали один одного, між ними була сутичка.

Наразі батьки постраждалого ще не написали заяву у поліцію. Так як це приватне обвинувачення, то тільки після цього може бути відкрите кримінальне провадження з ознаками злочину передбаченого ст. 125 ККУ. Цю ситуацію поліцейські тримають на контролі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити