image
 |  7 8 Червня 2018 | 17:25

У Ковельській лікарні - новітній апарат штучної вентиляції легень

У нинішньому році у міському бюджеті передбачено понад 7 мільйонів гривень на розвиток закладів охорони здоров'я Ковеля.
Про це 08 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Ковельському МТМО.
Вони спрямовуються на проведення ремонтних робіт та закупівлю новітнього медичного обладнання. Впродовж останніх років оновлено чимало відділень лікарні, придбано сучасну апаратуру.
Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук вкотре висловлює вдячність керівництву міста, депутатам за розуміння і підтримку. Нещодавно завдяки сприянню міського голови Олега Кіндера були виділені кошти з бюджету розвитку місцевого бюджету на придбання новітнього експертного класу апарату штучної вентиляції легень Shangrila 590P та двох інфузійних насосів загальною вартістю майже 700 тисяч гривень.
Аппарат використовується для надання медичної допомоги реанімаційним хворим, при проведенні операційних втручань, що вимагають глибокого наркозу. Він призначений для дорослих і дітей від одного року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити