image
 |  2 17 Червня 2018 | 15:20

Штучний інтелект «Бенджамін» створив власний короткометражний фільм (ВІДЕО)

«Бенджамін» не просто скомпілював вже готові кадри з різних фільмів, чи згенерував сценарій, а продумав сюжет, написав логічні діалоги й відібрав найкращі сцени.
Про це повідомляє сайт «Студвей».
[embed]https://youtu.be/vUgUeFu2Dcw[/embed]
Також він озвучив персонажів, створив саундтрек і змонтував свою кінокартину. Уся робота була завершена за 48 годин.
Оскільки стрічка була створена на основі тисячі інших старих фільмів у жанрі sci-fi та нуар, то сюжет короткометражки виявився експериментальним: вчений намагається зупинити вірус, який здатний змінювати обличчя людей. Спецефекти теж були – штучний інтелект зміг «додати» обличчя спеціально найнятих акторів до реальних кінокадрів, і змінював їх вираз і вигляд на свій розсуд.
Над кінокартиною працювала команда під керівництвом Роса Гудвіна з Google: його друг – режисер Оскар Шарп, знайомі актори та науковці, що обслуговують «Бенджаміна». Автори подали заявку на участь у фестивалі Sci-Fi London Film Festival, але її відхилили. Проте на цьому фестивалі показали попередній фільм, для якого штучний інтелект лише написав сценарій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити