image
 |  2 19 Червня 2018 | 12:42

Волиняни беруть участь у ХV ювілейній конференції транскордонної співпраці Польщі, Білорусі та України

У Львові розпочалася ХV ювілейна щорічна Конференція транскордонної співпраці між Польщею, Білоруссю та Україною.
У ній бере участь і делегація з Волині на чолі з першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком.
Як повідомив у коментарі «ВолиньUA» Олександр Пирожик, у ювілейній конференції беруть участь близько 200 учасників із трьох сусідніх країн, які реалізовують транскордонні проекти в рамках Євререгіону  «Буг».
Україну презентують представники Львівщини, Волині, Рівненщини, Тернопільщини, Івано-Франківщини та Закарпаття.
У складі волинської делегації - представники комунальної установи «Агенція розвитку «Єврорегіон Буг» на чолі з її директором Іриною Ітані. Присутні також їх партнери з Управління з питань надзвичайних ситуацій у Волинській області, які завдяки виграному спільно з Агенцією проекту отримають для області за кошти Євросоюзу пожежні автомобілі та оснащення для захисту рятувальників.
Ювілейна конференція відбувається у Музейно-культурному комплексі «Львіварня» і продовжить свою роботу завтра, 20 червня. Її учасники проаналізують уроки співпраці за 2004-2018 роки та визначать перспективи співпраці на найближчі два роки. Очікується також нагородження проектів-переможців та «творців» Програми.





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити