image
 |  2 21 Червня 2018 | 09:21

«Ні-ні, не чули», - лучанин про відсутність сервісу в луцьких маршрутках

У Луцьку водій маршрутки №29 возить пасажирів зі зламаним сидінням
Про це у соціальній мережі Фейсбук пише лучанин Андрій Білан.
«Потужнєйшо сільнєйший сервіс від луцьких перевізників) Якщо пасажир втомився, то може прилягти =) словом, герой дня, маршрутка 29, ас 9517 ао) про підняття тарифів перевізники не забули, а про сервіс і комфорт для пасажирів: «Ні-ні, не чули» =)
П.с. Дивуюсь взагалі, як з таким станом маршрутки можна пускати її в рейс ?», - пише лучанин Андрій.
До відома, перевізником маршруту №29 є «Луцьке підприємство електротранспорту» керівником якого є Володимир Пуц.



На рейсі №29 присутні 3 автобси з 6 запланованих, транспортного засобу, який лучанин зазначив у своєму дописі в системі Мак не відзначено. Тут два варіанти, або автобус зняли з рейсу, або цей маршрут не відображається в системі GPS моніторингу.

Нагадаємо, як повідомляють Волинські новини, що 25 березня, на вулиці Глушець, водій маршрутного таксі не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з припаркованим Volkswagen, після чого зник.
Екіпаж патрульних оперативно наздогнав порушника. Правоохоронці встановили, що у транспортному засобі номерні знаки не співпадають з тими, які записані в реєстраційному документі.
Слід припустити, що на рейсі №17а перебували автобуси з лівими номерами, даний маршрут обслуговувався КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити