image
 |  5 26 Червня 2018 | 12:57

У Луцьку відбудеться форум «Інновації в продажах»

4 липня 2018 року у конференц-залі Бізнес-центру Директорія (м. Луцьк, вул. Винниченка, 26)  відбудеться Форум «Інновації в продажах», до участі в якому запрошуються власники та керівники малого та середнього бізнесу.
Про це «ВолиньUA» повідомили організатори.
Організатори Форуму: Клуб Ділових Людей Україна, Pizza Celentano: Клуб успішних інвестицій та «Franchise group», Волинський обласний центр зайнятості.
Форум «Інновації в продажах»  - це демонстрація бізнес-кейсів, Networking, розгляд трендів та інновації у сфері продаж, показ усіх підводних каменів франчайзингу та розвиток бізнесу разом з потенційними партнерами.
Форум покаже не лише досвід в продажах  провідних українських компаній, але й розкаже про основні механізми співпраці з франшизою і переконає в тому, що такий метод ведення бізнесу має свої плюси.
 «Такі міста як Львів та Київ мають дуже багато напрацьованих та розроблених кейсів по даній темі. Натомість, менші міста як Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, зазвичай, не повністю володіють інформацію.  Ми не можемо продавати тими методами, які діяли 3-5 років тому. Бо інструменти міняються, сфери впливу міняються і система залучення змінюється. І, власне, завдання Форуму відкрити для підприємців кейси сучасних рішень у сфері ведення бізнесу. Підприємці зможуть дізнатися, що зараз є в тренді. Які інструменти працюють та якими інструментами можна продавати свою продукцію. Також Форум розкриє бізнес-модель, яка закладена у «франшизі». Багато підприємців думають, що слово «франчайзинг» - це щось страшне і потребує багато інвестицій та зобов’язань. Насправді, «франчайзинг» – це модель, яка вимагає вкладення коштів, але при цьому вона гарантує вдосконалення певної діяльності бізнесу. Нам важливо, щоб підприємці зрозуміли як це зробити. Щоб вони навчилися розробляти правильні бізнес-моделі  і вміли їх застосовувати у власному бізнесі», - зазначила Голова департаменту партнерства Клубу Ділових Людей Україна Оксана Клуба.
«Проект такого формату проводиться у Луцьку вперше. Це буде своєрідний Networking для тих хто хоче започаткувати власну справу і для тих, хто успішної її реалізовує. Для підприємців-новачків в рамках Форуму буде представлено франшизи із 20-ти та 10-ти річним досвідом, а також будуть представлені молоді підприємці, які діють на ринку 1-2 роки. Підприємці, які розвивають власний бізнес, отримають практичні кейси по управлінню персоналом, реалізації ефективних продаж та налагодженню бізнес-процесів», - прокоментувала керівник відділу продажів Pizza Celentano Роксолана Токарська.
«Дуже часто в житті трапляються випадки, коли ми про все домовляємось - потиснувши руки. Проте, через певний час домовленості перепрошиваються, змінюються і розмова переходить в формат суддів. Саме тому  ми рекомендуємо звернути увагу на франчайзинг. Ця бізнес-модель допоможе домовитись на старті про заздалегідь прописані і враховані до останньої літери процеси і зобов’язення», - зазначила Співвласник СЕО компанії Franchise Group Мирослава Козачук.

Що корисного буде на форумі?
«Стратегія продажів та маркетингу»
Іванна ЄВСЄЄВА, сертифікований бізнес-тренер та співзасновниця ІТ-компанії Аuspex.

  • Маркетинг, як створити чергу з платоспроможних клієнтів у ваш бізнес.

  • Продажі. Покроковий алгоритм збільшення продаж на 30-70%.

  • Як почати заробляти в не сезон та кризу.


Збільшення продажів за рахунок меншого середнього чеку: Slice формат Pizza Celentano»
Володимир ГНАТЮК, СЕО компанії Fast Food System.

  • Перша піцерія Pizza Celentano: історія 20-ти річного успішного бізнесу.

  • У ногу з часом або як створювати нові тренди.

  • Як масштабувати бізнес і при цьому не втратити якість.


«Франчайзинг, як метод залучення інвестицій в мережу»
Мирослава КОЗАЧУК, співвласник СЕО компанії  Franchise Group, автор проекту «Перша школа франчайзингу»

  • успішні франшизи - що їх об'єднує.

  • чого не варто очікувати від франчайзингу.

  • 🤝плюси мінуси франшизи в Україні: взаємодія з інвесторами.


Андрій СОРОЖУК, співвласник BarkasCoffee.

  • Barkas Coffee - від ідеї до стрімкого росту франчайзингової мережі.

  • Розвиток та стандартизація власного бренду.

  • Як відбувався продаж перших франшиз.

  • Як здійснювати контроль за дотриманням стандартів на всіх торгових точках.


 «Франчайзинг - це модель успішного бізнесу, а не «вендінговий апарат»
Ірина КОВАЛЬ, керівник відділу франчайзингу мережі «Львівські круасани»
ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ
«Фактори успіху в розробці франшизи власного бізнесу»
Business Networking
Умови участі: безкоштовно (грантово) для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.
Програма Форуму: https://bit.ly/2lk4jqQ
Реєстрація: https://bit.ly/2yl3bww
Контактна особа – Марія Зусько (тел: +380981616839), [email protected]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити