image
 |  0 3 Липня 2018 | 08:45

Сьогодні Луцьк відвідає учасник міжнародного велосипедного марафону «The Sun Trip»

Французький інженер-винахідник, який бере участь у міжнародному веломарафоні, приїде до Луцька сьогодні, 3 липня 2018 року.
Про це 03 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі інформаційної політики Волинської ОДА.
Час прибуття – орієнтовно 14 годині (Театральний майдан).
Ініціативна група з країн Європейської співдружності у складі 40 осіб здійснює велосипедний марафон «The Sun Trip» по легендарному Шовковому шляху від Франції до Китаю, в тому числі й шляхами України та Волині зокрема. Мета марафону - впровадження новітніх інноваційних технологій у сфері збереження енергії та залучення сонячної енергії для застосування у світовій економіці.
Слід зазначити, що маршрут велосипедного марафону проходить через Швейцарію, Німеччину, Чехію, Польщу, Рeспубліку Білорусь.
Натомість один із учасників марафону – Ліонель Серра – виявив бажання проїхати шляхами України.
Так, в останній момент учасник марафону змінив маршрут і сьогодні, 3 липня 2018 року приїде до Луцька. Орієнтовно о 14 годині він прибуде на Театральний майдан (час прибуття може змінитися).
До слова, інженер з Інституту сонячної енергії Ліонель Серра зацікавився питаннями збереження енергії та її експлуатації в Україні і вирішив взяти участь у цьому марафоні не лише заради спорту, а також і як науковець-винахідник та підприємець, адже він правомірно вважається одним із найкращих фахівців з питань збереження енергії.
Між іншим, Ліонель Серра користується лише електрокаром, розробляє і тестує електромотори та передає свій досвід партнерам.
Його мета – ознайомити українське суспільство з новітніми технологіями, налагодити ділові стосунки в цьому напрямку з місцевими фахівцями та підприємцями. Так, пан Серра володіє французькою, англійською та італійською мовами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити