image
 |  2 13 Липня 2018 | 12:31

Вивчати українську мову будуть іноземці з шести країн

Представники із шести країн світу вивчатимуть українську мову в рамках ХІ Міжнародної школи україністики "Крок до України".
Школа відбудеться з 16 по 29 липня у Львові, - пише "Укрінформ".
"Цьогоріч учасниками Літньої школи будуть представники із 6 країн світу (Аргентина, Білорусь, Словенія, Алжир, Туреччина, США)", - зазначили в Міжнародному інституті освіти, культури та зв'язків з діаспорою (МІОК).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідники українських потягів мають забути російську, — суд


Особливістю літньої школи буде участь двох численних делегацій з Аргентини та Білорусі.
"Приїзд представників Українського культурного товариства "Просвіта" в Аргентинській республіці (12 студентів) є продовженням і розвитком успішної взаємодії цієї громадської організації з МІОКом на виконання Угоди про співпрацю, підписаної у 2012 році... МІОК підтримує також важливий напрям діяльності Посольства України у Білорусі щодо вивчення української мови, запросивши до участі у Школі слухачів Безкоштовних курсів з української мови у Мінську, що були організовані при Посольстві", - додали в МІОК.

На студентів цього року чекатиме насичена програма, яка включатиме інтенсивний курс української мови, пізнавальні екскурсії, майстер-класи, зустрічі з видатними постатями Львівщини і не тільки.
Захід з нагоди відкриття літньої школи, яке приурочене до річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України та з нагоди відзначення 150-ліття Товариства "Просвіта" ,відбудеться о 10:00 в ауд. 204 головного корпусу (ІІ поверх) НУ "Львівська політехніка" за адресою: вул. С. Бандери, 12. Вхід на захід вільний.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити