image
 |  2 16 Липня 2018 | 12:10

Литиме як із відра: у Луцьку синоптики прогнозують дощі до п'ятниці

До п'ятниці синоптики передають дощі та грози у Луцьку та на території Волині. 
Про це повідомляє Укргідрометцентр.
У вівторок, 17 липня, на території країни, крім південної частини, короткочасні дощі, місцями грози; у Луганській, Харківській, Сумській, вдень також у Чернігівській, Київській, Житомирській, Закарпатській областях та в Карпатах місцями сильні дощі. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с.
Температура вночі 13-18°, на узбережжі морів до 21°; вдень 20-25°, у південних, Донецькій, Дніпропетровській областях 25-30°.
У Луцьку температура вночі 16-18°, вдень 22-23°. Хмарна погода триматиметься у Луцьку увесь день. Уночі розпочався дощ, але він припинився ще до ранку. Цього дня опади вас більше не турбуватимуть.
На середу, 18 липня, синоптики прогнозують в Україні дощі, місцями грози, в північних, західних і Харківській областях місцями сильні дощі. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.
Температура вночі 14-19°, на узбережжі морів до 22°; вдень 21-26°; в південних, східних і Дніпропетровській області 25-30°.
У Луцьку температура вночі 16-19°, вдень 22-24°.
День буде хмарним - з самого ранку у Луцьку небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стирі піднімається рівень води, загрози поки не прогнозують

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити