image
 |  0 3 Серпня 2018 | 07:29

Чиновник намагався провезти через КПП «Ягодин» наркотики

Керівник дільниці КП "Плесо" Київської міської державної адміністрації намагався провезти через пункт пропуску "Ягодин" наркотики, куплені раніше у Литві. Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду від 25 липня.
Про це повідомляє "Під прицілом".
Згідно з обвинувальним актом, 24 квітня 2018 року чоловік, який є начальником дільниці комунального підприємства «Плесо» Київської міської державної адміністрації, перебуваючи в місті Панажеус (Литва), придбав 5 пігулок, які містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину МДМА (3,4 метилендіоксиметамфетамін) масою 0,7946 г та порошкоподібну речовину світло-коричневого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін масою 0,0596 г, обіг яких обмежений.
26 квітня 2018 року, прямуючи з Республіки Польща в Україну через пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці ДФС в якості пасажира автомобіля "Volkswagen Transporter", обвинувачений незаконно перемістив через митний кордон України вищевказані наркотичні речовини, не заявивши їх до митного контрою ні в усному порядку, ні в митній декларації. Під час проведення прикордонно-митного контролю вказані психотропні речовини були виявлені інспектором Волинської митниці ДФС та вилучені слідчим УСБУ у Волинській області.
До суду кримінальне провадження надійшло у формі обвинувального акту з угодою про визнання винуватості.
Отож, суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив покарання у вигляді 1765 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 30 тисяч гривень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масове отруєння шаурмою: кількість постраждалих зросла до 83 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити