image
 |  5 13 Серпня 2018 | 18:24

На Волині підпалили суху траву у спеку






 На Волині у селі Шахтарське Іваничівського району пожежники загасили загоряння сухої трави. Селяни на наступний день попри спеку повторно підпалили траву. 










Про це повідомляє "Волинська правда".
За минулий тиждень рятувальники ліквідували 22 пожежі, у тому числі 2 загорання сухої трави та 2 торфу.
Зокрема 6 серпня загорання посуші трапилось поблизу села Шахтарське Іваничівського району на площі  0,3 гектарів. Ліквідували загорання працівники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі спільно з 5-ю державною пожежно-рятувальною частиною міста Нововолинська. 7 серпня люди повторно запалили ту ж саму територію на площі 0,2 гектара. Загорання ліквідовано.
8 серпня біля села Пнівне Камінь-Каширського району в урочищі «Вканово» виникло загорання торфу на площі 0,15 га. Пожежу погасили працівники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського. Цього ж дня в селі Велика Глуша Любешівського району в урочищі Покоси виникло загорання торфу на площі 0,3 га. Пожежу ліквідовано працівниками 12-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Любешова.
Причиною цих пожеж є нехтування правил пожежної безпеки громадянами.
Для запобігання виникненню пожеж в екосистемах рятувальники рекомендують краянам дотримуватися вимог пожежної безпеки та нагадують, що зараз досить спекотна і надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Обережно! Латексні злодюги!», – неподалік Луцька хлопці обікрали магазин (ВІДЕО)



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити