image
 |  4 30 Серпня 2018 | 09:11

Родина замореного голодом хлопчика зникла в невідомому напрямку

Батько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки на Кіровоградщині Олександр Мольченкозаявив, що його родині погрожують убивством.
Тому змушений із дружиною та 3 доньками переховуватися.

"Мені погрожують убивством. Тому я ховаю сім'ю та найближчим часом ні з ким спілкуватися не буду", - заявив Мольченко під час зйомки ток-шоу на каналі "Україна".

Знімальна група намагалася розшукати сім'ю Мольченків у селі Рівному Новоукраїнського району. Є дані, що нібито вони виїхали з Новоукраїнки саме до цього населеного пункту. Але сім'ї там не виявилося.
Батько кілька разів намагався забрати сина з лікарні, йому не дозволили.
За час перебування в лікарні дитина зміцніла та видужала. Владислав сам почав ходити, грається іграшками.
Обстеження показало пневмонію, але через сильне виснаження Владик не відчував температури та інших симптомів. Тепер після інтенсивної терапії хвороба позаду, - пише kp.ua.
Комісія міськвиконкому прийняла рішення позбавити Мольченків батьківських прав на сина. Відповідне клопотання вже передали до суду, який і вирішить долю дитини.
"Щодо інших 3 дітей направлене клопотання до поліції для того, щоб батьків притягнули до відповідальності за невиконання своїх обов'язків", - розповів заступник міського голови Новоукраїнки Олександр Руденко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити