image
 |  0 19 Вересня 2018 | 05:14

Луцькі студенти скаржаться на жахливі умови проживання в гуртожитку (ВІДЕО)

Луцькі студенти розповіли, які пріоритети ставлять у виборі помешкання.
Про це повідомляє Район.Луцьк з посиланням на сюжет каналу «Сфера-ТВ».
Затишна кімната з пофарбованими стінами, зручне та ошатне ліжко, кухня та ванна кімната у власному розпорядженні – це все, про що більшість студентів можуть лише мріяти. Звісно є щасливчики, яким не доводиться шукати місце для проживання, можливо місцеві або ж батьки надають добрий бюджет.
Все таки значні кількості студентів доводиться жити у гуртожитках, інтер’єр яких вражає зі знаком мінус. Ми поспілкувалися з юнаком Тарасом, який проживає в гуртожитку вже п’ятий рік. Студент розповідає відверто, що умови просто жахливі, за які щороку доводиться викладати близько п’яти тисяч гривень.
А щодо ремонту у кімнатах, каже Тарас, то тут взагалі немає про що говорити. Обдерті стіни, та ліжка, які ледь тримаються на ніжках відбивають бажання там ночувати. Однак, каже хлопець вибір невеликий адже орендувати квартиру для нього, як студента , це надто дороге задоволення. А й дійсно, зняти квартиру в Луцьку сьогодні дорого. З приїздом учнів та студентів на навчання, каже власниця агентства нерухомості Тетяна Ячмєнєва, ціни додатково зросли.
Є й такі студенти, які хоч не хоч, а мусять шукати альтернативу гуртожитку. Інну, по приїзду на навчання поставили, так би мовити, перед фактом що місця для неї в гуртожитку просто немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть байопік про відому на Волині письменницю
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити