image
 |  4 20 Вересня 2018 | 11:57

Нема жодних проблем у тому, що замість одного свободівця в міську раду зайде інший, – Ігор Баранчук

Свободівець Ігор Баранчук, наступний за рейтингом у списку цієї політичної сили кандидат у депутати Луцької міської ради, не бачить нічого позаштатного в тому, що його побратим по партії Богдан Вавринюк заявив про складання депутатського мандату.
Про це в ексклюзивному коментарі «ВолиньUA» розповів сам Ігор Баранчук, член Луцької міської організації ВО «Свобода».
«Мені не зовсім зрозумілий ажіотаж навколо цього питання. Це не є якась позаштатна ситуація, а нормальний робочий процес, коли один член команди складає повноваження, а інший набуває. Нема жодних проблем у тому, що з міськради виходить один свободівець, а заходить інший», – заявив у коментарі Ігор Баранчук.

Свободівець запевнив, що в будь-якому разі в міську раду знову зайде націоналіст.
«Можу гарантувати, що в міську раду знову зайде націоналіст. Він так само представлятиме ідейну, дисципліновану фракцію ВО «Свобода», – стверджує кандидат у депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Луцької міськради повідомив про складення мандата
«Тому в цій справі не треба ставити «воза попереду коня». Є процедура складання мандату, заведення іншого депутата, це процес не одного дня, і така процедура ще не розпочалася. Коли до цього дійде, тоді й можна буде дати конкретнішу відповідь», – додає Ігор Баранчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити