image
 |  2 20 Вересня 2018 | 05:58

Україна висилає угорського консула за видачу паспортів Угорщини українцям

Рішення в МЗС ухвалили після публікації відео з консульства про видачу угорського громадянства українцям.
Про це повідомляє ТСН.
Україна висилає "Ми весь час говоримо про загрозу". У СБУ відреагували на видачу угорських паспортів на Закарпатті угорського консула із Закарпаття до Угорщини. Цей захід є відповіддю на масову видачу угорських паспортів громадянам України.
Про це у середу, 19 вересня, повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін, оприлюднивши відповідне відео із заявою у Facebook.
https://www.facebook.com/pavloklimkin.ua/videos/2226598417576985/
 
"Насправді це відео з видачею угорських паспортів в угорському консульстві, ми прекрасно знали, що це відбувається, попереджували наших угорських колег, але це вже доказ. На цей доказ мовчати не можна. Потрібно зреагувати. Як ми відреагуємо – я розумію. Цей консул поїде до Будапешту або до іншого угорського міста, але він насправді гвинтик в цій всій дипломатичній конструкції", - заявив Клімкін.
Нагадаємо, у середу, 19 вересня, ЗМІ оприлюднили відео, яке демонструє, як у консульстві Угорщини у Береговому Закарпатської області У консульстві Угорщини зняли на відео видачу угорських паспортів на Закарпатті видають громадянам України паспорти громадянина Угорщини. Новоспеченим "угорцям" дають келих шампанського, вони також вголос промовляють присягу щодо вірності Угорщині. Чиновники консульства закликають приховувати від української влади наявність другого паспорта.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд відсторонив керівництво Держлікслужби за заборону вакцин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити