image
 |  0 20 Вересня 2018 | 13:01

Винуватець смертельної ДТП на Волині відсидить 4 роки

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області, які підтримали публічне обвинувачення в кримінальному провадженні про порушення 25-річним уродженцем села Горішне Горохівського району правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, водія – винуватця ДТП – засуджено до 4 років позбавлення волі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби прокуратури Волинської області.
Увечері 29 березня 2018 року нетверезий чоловік перебував за кермом автомобіля марки "DAF" та рухався автодорогою між селами Вишнів і Радехів Любомльського району.
Не вибравши безпечної швидкості, змінюючи напрям руху авто, водій не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, а тоді з'їхав в кювет, де автомобіль перекинувся.
У результаті ДТП пасажир автомобіля, який незадовго до того зупинив це авто й попросив його підвезти, отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер.
Любомльський районний суд Волинської області, визнавши водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.
Окрім того, з нього буде стягнуто на користь потерпілих 150 тис. грн. моральної шкоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: два авто не поділили перехрестя (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити