image
 |  0 21 Вересня 2018 | 13:17

У Нововолинську відкрили першу заправку для електромобілів (ФОТО)

20-го вересня у Нововолинську на Бош Авто Сервіс «Формула», шо знаходиться на вулиці Шахтарській, 27, відкрили станцію заправки для електромобілів. Користуватися нею можна безкоштовно всім власникам електрокарів. 
Директор Бош Авто Сервіс «Формула» Богдан Бадзюнь зазначив, що проект був організований разом з компанією Tesla Club Ukraine.
Про це пише "Буг".

“Сподіваємося, що кількість електромобілів в місті буде збільшуватися, адже користування ними економить бюджет і саме за такими автівками – майбутнє. Зарядити електрокар у нас на станції можуть і місцеві власники і ті, хто в Нововолинську проїздом”, – зазначив Бадзюнь.
На офіційній презентації станції заправки був присутній заступник міського голови Володимир Рожелюк, який привітав від міської влади з такою подією та побажав розвитку в майбутньому.
Першим клієнтом стала приватна клініка Нововолинська «Здорова сім’я». Вона придбала електромобіль, щоб мати змогу безплатно возити пацієнтів з інших міст на лікувальні процедури.
“Для прикладу, із Сокалю логістики практично немає, люди не можуть добратися в клініку. А на курс процедур потрібно їздити щодня 10 днів. Тому ми вирішили заснувати таку послугу- безплатний проїзд пацієнтів. Адже близько 30% наших клієнтів з Львівської області. В той час, як Богдан Бадзюнь думав над відкриттям заправки для електромобілів, ми думали над придбанням автівки з електродвигуном”, – розповів директор клініки Сергій Крижановський.

Після офіційного відкриття спробували зарядити електрокар.

Представник зі Львівшини мережі заправних станцій України Go To-U від Tesla Club Ukraine Руслан Хорінзазначив, що це не простий крок, адже інноваційні технології досить важко поширюються Україною, та дуже добре, що є компанії, які підтримують прогресивні технології.
Зарядний пристрій приєднується до автомобіля, заряджається він 2-4 години. Підходить до усіх електрокарів.

Через мобільний додаток Go To-U можна забронювати час для зарядки електромобіля, бо поки що лише один вихід. Окрім того, Бош Авто Сервіс «Формула» пропонує не лише заправку, а й сервісне обслуговування електрокарів. Тут можна придбати необхідні запчастини.

У Нововолинську поки що кілька електромобілів, власники яких також відвідали офіційну презентацію станції заправки. Богдан Бадзюнь має надію, що з часом автівок, за якими майбутнє, у місті побільшає.








Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити