image
 |  2 26 Вересня 2018 | 08:41

Детективи Волині скерували до суду провадження відносно групи осіб, причетних до тяжких злочинів

Слідчі-детективи головного управління Нацполіції в області завершили досудове розслідування в справі щодо групи із п’яти осіб, які займалися розбоєм, катуванням, вимаганням та незаконним заволодінням автотранспортом. Матеріали кримінального провадження скеровані до суду.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Нагадаємо, в березні цього року поліцейські встановили, що п’ятеро  зловмисників незаконно позбавили волі 33-річного та 40-річного жителів Луцька. Окрім цього, під час досудового слідства поліцейські з’ясували, що зловмисники причетні до ряду інших тяжких та особливо тяжких злочинів.

Усім їм оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.2, ч.4 ст. 187 (розбій), ч.3 ст. 289 (незаконне заволодіння автотранспортом), ч.3 ст. 189 (вимагання),  ч.2 ст.127 (катування), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами та бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Досудове слідство по справі завершено. Матеріали кримінального провадження скеровані до суду.
 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка розповіла про нову схему аферистів (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити