image
 |  14 29 Вересня 2018 | 13:25

Сьогодні Андрію Калахану мало би виповнитися 30 років

Сьогодні, 29 вересня, наймолодшому депутату Луцької міської ради минулого скликання, свободівцю Андрію Калахану виповнилося би 30 років...
Андрій Калахан був членом фракції ВО «Свобода», секретарем постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.
Народився 29 вересня 1988 року у місті Берестечко Горохівського району Волинської області. Помер 3 листопада 2013 року від раку легень.
Спогадами про Андрія і цю подію поділилися його побратими у мережі Фейсбук.
"Сьогодні тобі друже Андрію 30! З Днем народження! Пам'ять про Тебе завжди буде у серцях тих хто мав честь знати Тебе! Твоя енергія, сила волі, гострота розуму та природна мудрість завжди надихали тих, хто був поруч. Пройшло пять років, а я і досі не стер Твій номер телефону, ех було б зараз про що поговорити... Ми пам'ятаємо друже Андрію тебе як взірець того, як потрібно жити й служити своїй нації і державі, любити життя. Я впевнений що десь там над нами, Ти спостерігаєш та оберігаєш нас!" - написав Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов із життя голова Волинської ветеранської спілки політв’язнів і репресованих Ігор Гураль
"Сьогодні Андрію Калахану виповнилося би 30. Але йому завжди буде 25. Таке коротке, але яскраве життя відміряла нашому побратиму доля. Ось уже майже 5 років він тримає небо над Україною там, де праведні спочивають. Пам'ятаємо..." - пише Олександр Пирожик.





 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити