image
 |  2 29 Вересня 2018 | 08:30

У МОЗ розповіли про раннє виявлення серцево-судинних захворювань

Не завжди серйозні проблеми з серцем чи судинами супроводжуються пекельним болем. Якщо ви інколи відчуваєте дискомфорт у ділянці серця, біль у грудній клітці (відчуття тяжкості, тиску, печіння), який віддає у ліву руку чи шию, – зверніться до свого терапевта чи сімейного лікаря. Це може врятувати життя.
Про це пише у Фейсбук Міністерство охорони здоров'я України.
Несерйозні на ваш погляд симптоми можуть призвести до серйозних наслідків. Адже загострення хвороби може призвести до гострого стану. А 80% передчасних інфарктів та інсультів можна попередити за допомогою профілактики: здорового способу життя та своєчасного звернення до лікаря.

Ситуація з раннім виявленням та лікуванням серцево-судинних захворювань в Україні поліпшується. Читайте у нашому матеріалі у рамках інформаційної кампанії “Здорове серце”, куди звертатися по допомогу при підозрі на серцево-судинне захворювання, які аналізи та обстеження для українців із захворюваннями серця та системи кровообігу сплачує держава і який шлях має пройти пацієнт від першого виявлення хвороби до повного одужання.
https://goo.gl/AnojkL
#здоровесерце #WorldHeartDay #heartday #деньсерця
World Bank Ukraine

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині відбудеться чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити