image
 |  2 2 Жовтня 2018 | 12:12

Підземного переходу в центрі Луцька не буде

Луцька міська рада планує відмовити ТОВ «ТЦ «МАГНІТ» у поновленні договору оренди землі для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.
Про це йде мова у відповідному проекті рішення.
У міській раді мотивують таку позицію тим, що орендар за шість років так і не розпочав робіт з будівництва.
«Розглянувши клопотання ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ ЦЕНТР «МАГНІТ» щодо поновлення договору оренди землі, враховуючи те, що з 17.10.2012 будівництво підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану на Театральному майдані не розпочате та земельна ділянка не використовувалась протягом строку дії договору оренди землі за цільовим призначенням, міська рада вирішила відмовити у поновленні договору оренди землі на Театральному майдані», - вказується у проекті рішення.

Крім того, ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» в місячний термін після прийняття даного рішення зобов'яжуть повернути земельну ділянку Луцькій міській раді по акту приймання-передачі в стані, не гіршому порівняно з тим, в якому вона була надана в оренду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька 1 гектар землі здали в оренду під будівництво ТРЦ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити