image
 |  0 12 Жовтня 2018 | 10:34

ТОП 5 проектів бюджету громадської участі, які отримують найбільше голосів у Володимирі

У Володимирі-Волинському триває голосування за проекти в рамках громадського бюджету. Вже проглядаються проекти-фаворити, які можуть виграти і бути реалізовані.
Про це інформує «ВолиньUA».
ТОП 5 проектів бюджету громадської участі, які отримують найбільше голосів у Володимирі-Волинському, станом на 12.10.2018 року виглядають наступним чином:
128 голосів набрав проект «Пляж – влаштування рекреаційної зони у місці стихійного купання на річці Луга».
Автор проекту – Олена Жуйвода. Бюджет – 499 000 грн. Проект передбачає комплекс заходів по благоустрою зони рекреації та стабілізації частини русла річки Луга, протидії процесам підтоплення та затоплення, благоустрій території зони рекреації.
64 голоси проект «Спортивний Двір».
Автор проекту – Вікторія Джиквас. Бюджет – 99 900 грн. Проект передбачає собою встановлення спортивних комплексів, тренажерів та дитячих ігрових комплексів у дворі багатоквартирних будинків як для дітей молодшого шкільного віку, так і спортивних комплексів для людей всіх вікових категорій. Адреса вулиця Поліської Січі, 56.
56 голосів проект «Володимир – основа християнської моралі».
Автор проекту – Максим Клим’юк. Бюджет – 95 318 грн. Проект направлений на створення відкритого публічного простору доступного для усіх категорій населення, на якому розміщуватиметься монумент – «10 БОЖИХ ЗАПОВІДЕЙ» у центральній частині міста, через яку кожного дня проходить тисячі осіб.
42 голоси проект «Я за безпечний рух».
Автор проекту – Ганна Губерук. Бюджет – 255 300 грн. Облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони проїжджої частини, встановлення відбійників при повороті з вул. Філатова на вул. Зимнівську.
28 голосів проект «Квітуче місто Володимир-вертикальне озеленення підвісними клумбами».
Автор проекту – Андрій Гнатюк. Бюджет – 78 220 грн. Вертикальне квіткове озеленення міста з використанням термочаши. Передбачається встановлення 20 таких чаш. Чаши закріплюють на антивандальне кріплення на висоті 2-2,5м. на освітлювальні опори. Встановлення кованих дерев з кріпленням для п’яти термочаш. Два дерева. В чаши висаджують квітучі експозиції з рослин ампельних видів.
На відміну від минулого року, коли депутат міської ради Максим Климюк роздав готові бланки для голосування за його проект, цьогоріч все проходить спокійно
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ за які ще проекти бюджету громадської участі можна голосувати у Володимирі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити