image
 |  0 16 Жовтня 2018 | 12:53

Лучани так і не дочекалися маршруту №14

У Луцьку досі не курсує маршрут №14 (вулиця Окружна - вулиця Стефаника), а управління транспорту та зв'язку Луцької міськради бездіє.
Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Микола Романюк.
За словами депутата, ще 5 вересня виконком міської ради затвердив переможця на маршрут №14. З того часу пройшло вже більше місяця, але договору між міськрадою та переможцем конкурсу про маршрут так і не має. У підсумку, маршрутка №14 не курсує.
"Мене дивує, чому повністю бездіє управління транспорту міської ради? Чому не виконується рішення виконавчого комітету? Є переможець конкурсу, який не виконує умови. ще весною від маршрута №14 відмовляється комунальне підприємство ЛПЕ. А зараз переможець конкурсу АТП 10701 йде тим же шляхом і не випускає на маршрут жодного автобусу. До мене звертаються лучани, які запитують: чи здатна міська рада нарешті навести лад в управлінні транспорту та розібратися з перевізниками, які не виконують умови? Судячи з повного ігнорування проблеми, відповідь риторична", - зауважив Микола Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли у Луцьку розпочнуть опалювальний сезон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити