image
 |  4 27 Жовтня 2018 | 09:50

На Прикарпатті розпочався Форум ветеранів АТО 2018

Івано-Франківщина прийматиме Всеукраїнський ветеранський форум АТО!
Про це пише у Фейсбук Форум ветеранів АТО 2018.
Анонсуємо проведення Всеукраїнського форуму ветеранів АТО "Проекти та ініціативи", який відбудеться 26-28 жовтня у м.Яремче. До форуму приєднаються спілки та організації з 18 областей України, волонтерські ініціативи та реабілітаційні проекти багатьох організацій з Центральної та Західної України, а також запрошені - міністри Соціальної Політики України, Культури, Туризму та Охорони Здоров'я. Керівник ООС Наєв Сергій Іванович і Віктор Муженко начальник Генерального штабу ЗСУ!

Мета форуму - презентація успішних проектів ветеранського руху і волонтерських об'єднань. Обмін досвідом та розгляд можливості спільної співпраці в питаннях соціального, лікувального та реабілітаційного характеру. Питання забезпечення житлом, працевлаштування та можливості відкриття власної справи завдяки допомозі успішних стар-тапів, які вже реалізовані.
Для нас це дуже важливий захід, адже вперше ми організовуємо таку масштабну подію із залученням спілок всієї України. Впевнені, що ми гідно представимо нашу область, проекти та напрацювання, а організації інших міст зможуть презентувати свої успішні напрацювання. Це по факту стартовий майданчик для нашого спілкування і подальшої взаємодії!
https://www.youtube.com/watch?v=QToiIlscKbo&feature=youtu.be
 
Хочемо подякувати всім хто нас підтримує і допомагає!
Разом, рухаємось вперед!
З Богом!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Камінь-Каширському районі викрили підпільну АЗС (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити