image
 |  2 2 Листопада 2018 | 09:48

У Раді готують сюрприз для силовиків і розвідників

У парламенті обговорили концепцію створення спецкомітету Верховної Ради з питань контролю над спеціальними і розвідувальними органами.
Про це йшлося на засіданні комітету з питань нацбезпеки і оборони 31 жовтня. Крім нардепів, там були експерти з Представництва НАТО в Україні, посольства США, представники консультативної місії ЄС.
"Під час засідання було обговорено концепцію створення спеціального комітету Верховної Ради України, до повноважень якого буде віднесено здійснення парламентського контролю за діяльністю розвідувальних та правоохоронних органів", - інформують в оборонному комітеті.
На засіданні також обговорили питання впровадження реформи СБУ та надання можливості державним замовникам безпосередньо здійснювати закупівлю продукції, робіт і послуг оборонного призначення у іноземних виробників. Обговорили законопроект щодо особливостей прямих закупівель за імпортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевзутися на льоту не вийде — експерт про реформу спецслужб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити