image
 |  4 3 Листопада 2018 | 05:15

Ковельчани вітали гостей фестивалю «Оберіг» аншлагом (ФОТО)

У місті Ковелі 2 листопада з аншлагом відбувся другий виїзний концерт за участі запрошених, гостей і членів журі Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018».
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Вечірнього 2 листопада на сцену Ковельського міського Народного дому «Просвіта» вийшло сузір’я зірок жанру авторської пісні та співаної поезії. Дійство освятив військовий капелан отець Матвій із селища Люблинець Ковельського району.

Опісля ведучі дійства Андрій Полячук та Іванна Мірчук представили на сцені гостей «Оберегу-2018». Серед них – сестри Леся та Галина Тельнюк із Києва та народний артист України Володимир Смотритель із Хмельницького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вдруге стартував відновлений «Оберіг» (ФОТО)

По-домашньому тепло зустрічала публіка свого земляка – воїна російсько-української війни Миколу Більшевича з Ковеля.

Заслужені оплески викликав також виступ дуету «Кулі» у складі бійців Батальйону імені Кульчицького, володаря Гран-прі минулорічного фестивалю «Оберіг-2017» Зиновія Медюха зі Стрия на Львівщині та Максима Перев’язка з Дубровицького району Рівненщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приїзд «Оберегу» до Володимира знову покликав на сцену маестро Сергія Шишкіна (ФОТО)
Дотепним пісенним гумором тішив ковельчан володар Призу глядацьких симпатій фестивалю «Оберіг-2017» Віктор Погуляй із міста Прилуки Чернігівської області.

Вишуканою майстерністю вразили глядачів голова журі «Оберегу-2018» Роман Коляда із Києва та заслужений артист України, бандурист і кобзар Тарас Силенко зі столиці України, котрий 3 листопада в рамках фестивалю «Оберіг-2017» запланував окрему імпрезу в Луцьку.

Вітання від організаторів передав ковельчанам автор ідеї відродження «Оберегу», заступник голови Оргкомітету фестивалю, депутат Волинської облради Сергій Сівак (фракція ВО «Свобода»). З-поміж іншого він наголосив, що цьогорічний фестиваль завершиться 3 листопада заключним Гала-концертом переможців, запрошених та гостей фестивалю у Палаці культури міста Луцька. Виручені від концертів кошти підуть на потреби бійців волинської 14-ї ОМБр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити