image
 |  0 3 Листопада 2018 | 13:33

На фестивалі «Оберіг» визначили претендентів на перемогу

На Всеукраїнському фестивалі "Оберіг" визначили одинадцять претендентів на перемогу та трьох номінантів, які отримають спеціальні відзнаки.
Про це власкору "ВолиньUA" стало відомо під час прес-конференції.
"Авторська пісня - особливий вид пісні. Ми оцінювали різні вміння виконавців, в тому числі володіння інструментом, вміння донести до глядачів свою думку. Я надзвичайно задоволений професійним рівнем учасників. Нам непросто було обрати переможців. Жанр авторської пісні різноманітний і драйвовий. Його рано списувати з рахунків. Адже це спосіб донести думки суспільства. Мені дуже приємно, що на сцені є багато самодостатніх артистів", - зазначив під час прес-конференції голова журі «Оберегу-2018» Роман Коляда.

Також стало відомо, що Юлія Хохідра з Полтавщини отримає диплом "За романтичний образ, створений на сцені"; Віктор Коваленко з міста Баштанка Миколаївської області - спеціальну відзнаку Оргкомітету "За підтримку фестивального духу"; а Михайло Равіч із Запоріжжя, - наймолодший учасник, - диплом "За успішний дебют".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вдруге стартував відновлений «Оберіг» (ФОТО)
Під час прес-конференції було названо одинадцять претендентів на перемогу: Марія Гев, гурт "Мініка", Богдан Дощ, Леонід Мазур, Микола більшевич, Олександр Тищенко, Ігор Жураковський, Дарина Бурнос, Артур Добреля, Ірина Мокрушенко та гурт "Пророк".
Переможці будуть названі сьогодні ввечері на заключному Гала-концерті.
"Такі фестивалі допоможуть розібратися людям хто ми і звідки. Фестиваль набирає силу в усіх аспектах. Добре, що "Свобода" взяла на себе ініціативу відродження фестивалю. І про це потрібно говорити відверто. Сподіваюсь, "Оберіг" в майбутньому завітає у Хмельницький", - зазначив народний артист Володимир Смотритель. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельчани вітали гостей фестивалю «Оберіг» аншлагом (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити