image
 |  2 4 Листопада 2018 | 10:39

Савченко пропіарився на відкритті садочка, який мав би запрацювати ще наприкінці літа (ФОТО, ВІДЕО)

На Ратнівщині відбулось довгоочікуване відкриття дитячого садочка «Капітошка», яке мало відбутися ще вкінці літа. 
Про відкриття пише Район.Ратне.
Територія ратнівського дошкільного закладу облаштована новими майданчиками із сучасними гойдалками та кількома альтанками. Дитсадочок розподілений на дев`ять груп. Також, є інклюзивна група – для діток з особливими потребами. Розрахований заклад на 165 дітей.
Після урочистого перерізання стрічки, керівниця садка Олена Марчук провела оглядову екскурсію по приміщеннях садочкових груп, допоміжних кімнат та спортзалу.Під час оглядин керівники перевірили якість виконаної роботи, зокрема меблі, якими користуватиметься малеча. У дитсадочку кімнати обладнані за новітніми стандартами: на стінах приміщень красуються милі звірята та герої казок, зокрема приємні й теплі кольори кімнат забезпечать спокійну атмосферу вихованцям та працівникам закладу.
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зазначив, що ратнівський дитсадочок №2 є прикладом спільної співпраці органів місцевого самоврядування та політиків, які відчувають відповідальність за розвиток держави.
У селищі на Волині урочисто відкрили дитячий садок. ФОТО


Близько 4 місяців тому, Олександр Савченко проінспектував будівництво даного садочка, і обіцяв, що відкриття відбудеться до початку навчального року. Як бачимо, слова голови ОДА не завжди мають властивість збуватися.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити