image
 |  2 5 Листопада 2018 | 10:27

Пустовіт залишив наодинці з проблемою кіностудію «Волинь» (ВІДЕО) 

Луцька влада лишила на одинці зі своїми проблемами кіностудію «Волинь».
Про це  в сюжеті "12каналу".
Підвал, у якому вже майже півстоліття знаходиться кіностудія «Волинь», постійно топить нечистотами. 1 листопада приміщення знову залило. Директор закладу Олександр Савчук, каже, був змушений перекрити воду до приїзду аварійної служби.
Директор кіностудії Олександр Савчук каже, що не раз звертався до аварійних служб. Мовляв, кожного разу вони приїздять, відкачують воду, але через деякий час проблема повторюється.
"Колодязь ніби чистять, але знову топить. Топить через душ. Вода йшла в зал", - розповідає кіноаматор Леонід Тивонюк.

Кіностудію затоплює через зношену каналізацію. Аматори звертались до влади вже декілька разів, але кажуть - марно.
Поки влада лишила на одинці з проблемою кіностудію «Волинь». 
До слова, кіностудія «Волинь» розташована у підвальному приміщення на проспекті Волі 3. Відсутність вентиляції, опалення, справної каналізації, охоронної системи, унеможливлює збереження фото-, відео-, кіно-архівів та створення нових матеріалів.
Відсутність відповідних санітарних умов стає причиною низької відвідуваності та непривабливості кіностудії в цілому. Через це довелося обмежити діяльність кіностудії та згорнути музейні експозиції фотовиставок знаних на Волині митців Ірини Левчаніської та Заслуженого діяча мистецтва України Бориса Ревенка.
Крім цього, припинено діяльність дитячих гуртків
Крім того до міської ради у вересні місяці подано проект, яким передбачено  гривень на ремонт кіностудії. Станом на сьогодні підтримали 276 людей.
За цим посиланням можна проголосувати на проект Кіностудія «Волинь». Перезавантаження. ТУТ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити