image
 |  4 11 Листопада 2018 | 15:19

У Луцьку мітингували проти нового закону щодо розмитнення «євроблях»

Сьогодні, 11 листопада, у Луцьку на Театральній площі відбулось віче проти нового закону щодо розмитнення автомобілів із європейською реєстрацією.
Про це пише Волинь24. 
Ініціаторами зібрання є громадська організація «Автомайдан Волині» та автомобілісти Волинської області, що звернулись ГО із пропозицією захисту власних прав.
На заході відбулось активне обговорення закону №8487 про розмитнення в Україні автомобілів на європейській реєстрації.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському ДТП: водій на бусі в’їхав у паркан
«Мене як громадянина й автомобіліста обурило те, що специфіка нового закону не відповідає достаткам простих людей. Закон повинен забезпечувати доступне розмитнення автомобілів кожному громадянину. Тільки тоді ми зможемо сформувати цивілізований ринок вживаних автомобілів. На жаль, намагань створити такий ринок ми не бачимо поки ні від держави, ні від запропонованого законопроекту. Сьогодні тут зібрались автомобілісти задля спільного обговорення закону та пошуку шляхів вирішення проблеми», – повідомив активіст громадської організації «Автомайдан Волині» Радим Романюк.
«Наразі відбувається настільки хитра політична гра, коли на «бляхи», намагаються повісити всіх собак: проблеми із бюджетом, затримку пенсій, невиплачені зарплати шахтарям. В усьому винні «бляхи»! Дивуюсь, як у війні на сході «бляхи» не звинуватили!», – відзначив Михайло Катрук, львівський громадський активіст, співзасновник громадської спілки «Доступне авто».
У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

 
У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

 
У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

 
У Луцьку відбулось віче водіїв на єврономерах. ФОТО

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити