image
 |  2 13 Листопада 2018 | 12:22

П'яний за кермом та ще й давав хабар: волинянину «світить» до 4 років за гратами

У Нововолинську водій пропонував неправомірну вигоду поліцейським за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст.369 Кримінального кодексу України, йдеться про пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Учора під час несення служби у місті Нововолинськ поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль під керуванням 38-річного місцевого мешканця. У ході перевірки документів з’ясувалось, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративного протоколу за порушення вимог ст.130 КУпАП нетверезий водій надавав поліцейським грошову винагороду у розмірі 725 грн. за не притягнення його до відповідальності за правопорушення. Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували факт надання неправомірної вигоди. Гроші вилучили.
На правопорушника за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від двох до чотирьох років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти не в школі: на Волині скандальна директорка залишається на посаді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити