image
 |  9 8 Серпня 2020 | 20:12

Як продаватимуть в'язниці: подробиці від Мін'юсту

В'язниці та СІЗО продаватимуть у три етапи. Завдяки цьому рішенню, на наявну інфраструктуру не витрачатимуть кошти платників податків.

Міністр юстиції Денис Малюська розповідає, що будуть три хвилі продажів. З його слів, перша хвиля – заморожені тюрми, друга – СІЗО, третя – тюрми, які зараз функціонують.

Малюська пояснює, що під час першого етапу продадуть тюрми, які не використовують і для утримання яких витрачають кошти, передає телеканал "Україна 24".

"Друга хвиля – продаж СІЗО в центрах міст. За кошти, вилучені від продажів першої хвилі, ми побудуємо нові СІЗО в промисловій зоні або за межами міст. Відповідно, СІЗО переїдуть, місце звільниться, будівлі в центрах ми також продамо", - каже Малюська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українця в Польщі запроторили за грати за побиття сковорідкою своєї колишньої

Зі слів міністра, під час третьої хвилі продадуть мережу тюрем.

"Ми не хочемо брати кошти платників податків. Ми хочемо коштом наявної інфраструктури розвиватися і за 10 років відновити повністю всю інфраструктуру", — сказав Малюська.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити