image
 |  2 8 Січня 2022 | 12:31

2022 удари: як відзначили початок тренувального року каратисти волинського «Кордону» (ВІДЕО)

2022 удари виконали каратисти дитячого спортивного клубу «КОРДОН» з кіокушинкай карате, щоб у такий спосіб привітати захисників із Новим роком.

Як інформують у пресслужбі Волинського прикордонного загону, перше цього року тренування спортсмени прикордонного дитячого спортивного клубу «КОРДОН» із кіокушинкай карате провели святково та продуктивно.

Під час заняття юні каратисти виконали символічну кількість ударів ногами – 2022. У такий спосіб тренер Спортивного комітету Держприкордонслужби Богдан Мандрикін разом зі своїми підопічними вирішили привітати прикордонників та усіх, хто нині захищає Україну, з Новим роком.

Зазначимо, що більшість вихованців клубу – це діти військовослужбовців Волинського загону, майбутні захисники. Головний девіз спортсменів «Ніколи не здавайся - і побачиш, як здаються інші!»

Щоразу, виконуючи прийоми кіокушинкай карате, діти тренують не лише фізичну витривалість, а й виховують у собі дисциплінованість, силу духу та мужність. 

"Саме такими бажаємо бути нашим захисникам. Міцного вам здоров'я, добробуту, Божого благословення та миру!" - додають у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк змагається за звання найбільш привабливого та впізнаваного міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити