image
 |  4 24 Лютого 2019 | 18:02

«31 березня – день, коли ви можете змінити хід держави. Наша справа – вибирати добро», – Кошулинський

Перед українцями постали ті ж виклики, що і 5 років тому.

Про це пише Вголос. 

Про це сьогодні, 24 лютого, під час Віче гідності у Києві заявив кандидат у Президенти України від націоналістичних сил Руслан Кошулинський.

«Це Московія, яка наступає, і олігархи, які не хочуть віддати українцям належне. Як перемогти? Як створити щасливе життя? Чому українці масово виїжджають за кордон? Бо українець не може зреалізувати себе в себе вдома. Щорічно нас меншає», – зазначив він.

Також Руслан Кошулинський запитав: «Як будемо ворога стримувати?» І додав: «На ці питання відповідає 31 березня. Яку владу оберемо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ті, що продають і купують голоси на виборах, – це вороги Нації і Держави», - Олег Тягнибок

Він наголосив: гідні українці не продавалися ні за гречку, ні за підкуп. «Сьогодні вкрай потрібні гідні українці. Бо олігархам ви потрібні лише, як електорат», – уточнив Кошулинський.

«Тому сьогодні наше найбільше завдання, яке стоїть перед українцями, які хочуть кращої долі, не піддати на шантаж і олігархічно-політтехнологічні прийоми. Українців в Україні більше, ніж олігархів. 31 березня – день коли ви конкретно можете змінити хід держави. Наша справа – вибирати добро», – додав Кошулинський. – Так, як і 5 років тому, збираймось. Твердо і незламно дамо під дих олігархам, і Україна буде українською».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити