image
 |  9 22 Квітня 2020 | 21:40

А король то голий, – депутат Луцької міськради про річницю Зеленського

Замість хліба і реальних результатів Зеленський пропонує народу видовища.  

Про це у соціальній мережі Фейсбук пише у себе на сторінці голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.

Мова йде про фільм «Рік президента Зеленського» в якому розповідається про першу річницю президентства глави держави. 

«Пройшов рік як 22 квітня 2019 року українці прокинулися в новій реальності і з новим президентом. Настав час підводити якісь підсумки. Але замість серйозного звіту Зеленський вирішив показати українцям новий фільм про себе коханого, в якому він грає головну роль.Шоу триває. Замість хліба і реальних результатів Зеленський пропонує народу видовища. Важко сказати, до якого жанру належить фільм Зеленського. Можливо, він нагадує трагікомедію чи фарс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випадкова людина в політиці, – голова Луцької районної «Свободи» про рік президентства Зеленського

«Переконаний: у фільмі ми точно не отримаємо відповіді на питання, які хвилюють суспільство. Не дізнаємось, що робив ЗЕ в Омані, чому в країні торгують посадами і яка роль у цьому Єрмака. Коли завершиться епоха бідності та брехні і чи розпочнуть садити корупціонерів. Чому у державному бюджеті дира, а економіка розпочала падати ще тоді, коли про коронавірус ніхто не чув? Чому непрофесіоналізм, примітивність та поверховість мислення стали ознаками державної політики?

Зеленський сподівається фільмом занурити українців у реальність, якої не існує. Щоб маси повірили у те, чого немає. Минулий раз йому це вдалося через серіал «Слуга народу». Але ми живемо не у серіалі і не у фільмі. Жорстока реальність здатна повністю зруйнувати міфи навіть найбільш майстерного фільму. І показати, що «король то голий», - пише депутат Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не має зеленого поняття, що таке державні інтереси

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити