image
 |  0 31 Липня 2021 | 13:40

Адвокатів досі не пускають до Чауса і навіть не кажуть, де він

Захисників колишнього судді Миколи Чауса, якого виявили у селі на Вінниччині, все ще не пускають до свого клієнта, правоохоронці досі не повідомили, у якому саме відомстві він перебуває.

Про це повідомляє захисник Олександр Вишневий у коментарі УП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗЕ-клоунада»: В НАБУ показали, як намагалися зупинити автівку СБУ з Чаусом (ВІДЕО)

"Захисників до Чауса активно не допускають. Роблять усе аби виключити будь-які контакти з ним.

СБУ не підтвердило що Чаус у них. НАБУ влаштували ефектне кіно, але також не підтвердили, що затримали Чауса як і те, що вони його взагалі бачили", - заявляє адвокат.

За словами адвоката, правоохоронці мають дані про захисників Чауса.

Вишневий наголошує, якщо СБУ чи НАБУ планують вчиняти з ним процесуальні дії, то зобов’язані повідомити залучених за договором захисників.

Адвокат припускає, що на Чауса впливатимуть, щоб той відмовився від залучених дружиною захисників:

"Це може бути пов’язано з специфікою цієї справи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗЕ-команда святкує»: Данилюк на своєму дні народження поцілив в око Милованову (ФОТО)

Передісторія:

30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 року викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Чауса затримали співробітники Служби безпеки. У НАБУ закликали передати підозрюваного детективам, оскільки саме вони розслідують справу щодо екссуді і розшукують його.

Пізніше з'явилися фото та відео співробітників НАБУ біля будівлі СБУ. Антикорупційне бюро також оприлюднило відео, на якому вони намагаються зупинити автомобіль СБУ з Чаусом.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що з огляду на резонансність справи Чауса, забезпечити безпеку повинні працівники СБУ.

9 серпня 2016 року суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса викрили на отриманні неправомірної вигоди в розмірі 150 тисяч доларів. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких суддя закопував у дворі власного дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗЕ-клоунада» по-волинськи: СБУшники «закрили» естонця на квартирі, забрали паспорт, автомобіль та кошти (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити