image
 |  0 10 Березня 2019 | 16:16

Андрій Іллєнко зустрівся з мешканцями Нововолинська

Народний депутат від ВО «Свобода», довірена особа кандидата від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського, Андрій Іллієнко провів зустріч з громадою міста Нововолинськ.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Зустріч відбувалась у форматі активного діалогу, поспілкуватися з Андрієм Іллєнком прийшло більше сотні мешканців. Людей цікавили питання неефективної діяльності українського парламенту, низького рівня життя, масового виїзду на заробітки.

Читайте також: Кошулинський розповів про свій перший указ на посаді Президента

Також громада мала змогу отримати детальну інформацію про програму кандидата у президента України Руслана Кошулинського з якою він йде на вибори.

«Проблема українців в тому, що вони роблять помилки під час виборів. Через ці помилки потім страждає вся країна. Те якою буде політика уряду, те які закони прийматимуть у верховні раді, визначають українці на виборчих дільницях. Ми, націоналісти, відповідаємо за свої слова і очікуємо від виборців також відповідальності 31 березня. Соціологія показує, що близько 10% українських громадян підтримує націоналістичну ідеологію. Це означає, що у Руслана Кошулинського є всі шанси показати достойний результат і претендувати на вихід у другий тур», - заявив під час зустрічі Андрій Іллєнко.

Читайте також: Один день із Русланом Кошулинським

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити