image
 |  2 25 Січня 2019 | 11:22

«Автоолені» на тротуарах: як у Луцьку ловили порушників? (ФОТО)

Під час патрулювання містом інспектори відділів «Група швидкого реагування» та контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради помітили, що на вулицях Кравчука, Потапова, Євгена Сверстюка, Степана Бандери, Єршова та Стрілецькій стояли припарковані автомобілі, які знаходилися на тротуарах та пішохідних доріжках, що суперечить п.п. 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» та перешкоджають руху пішоходів.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти.

На усіх водіїв цих машин інспектори склали адміністративні протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Довідково: шановні лучани та гості нашого міста! Якщо Ви помітили автомобілі, які припарковані з порушеннями у дворах, на зелених зонах чи дитячих майданчиках, у парках чи скверах, просимо повідомити у департамент муніципальної варти Луцької міської ради за телефоном «гарячої» лінії відділу «Група швидкого реагування» 067-0000-679.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохам» перегородив шлях іншим авто (ФОТО)

п.п. 2.5.5.1.7.: на об’єктах благоустрою міста Луцька заборонено заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах (луги, галявини тощо) міста та паркувати на них транспортні засоби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити