image
 |  2 31 Серпня 2023 | 17:44

Без посвідчення, п'яний, у комендатську годину: у Луцьку спіймали порушника (ВІДЕО)

Патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а той виявився нетверезим. Сталося усе вчора уночі, близько 3-ї години. Патрулюючи проспектом Відродження у Луцьку, екіпаж помітив автомобіль Volkswagen, який, окрім того, що рухався під час дії комендантської години, перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Коли патрульні зупинили транспортний засіб для складання адмінматеріалів, то виявили, що його керманич має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік виявив бажання пройти освідування в медичному закладі, і алкотестер лікарів підтвердив, що водій — нетверезий. Результат огляду становив 1,83 проміле.

Крім того, під час перевірки документів було встановлено, що у громадянина відсутній чинний страховий поліс, а також він не має при собі посвідчення водія.

На керманича патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), об’єднану постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог розмітки) та ч. 1. ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині біля озера експлуатують тварин у жахливу спеку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити