image
 |  5 2 Липня 2021 | 14:02

Біля Львова у ДТП загинув 11-річний хлопець, якому п'яний тато довірив кермо

Вчора, 1 липня, біля Львова, у селі Рясне-Руське трапилася жахлива аварія. Про це повідомляє у соцмережі Фейсбук поліція Львівської області.

Драматизм аварії полягає в тому, що за кермом автівки БМВ перебувала 11-річна дитина. Батько хлопчика, 35-річний мешканець села Рясне-Руське та його 23-річний односельчанин і водночас власник автівки були напідпитку під час аварії в машині.

11-річний хлопчина не впорався з керуванням автомобілем БМВ, внаслідок чого автомобіль з’їхав з проїзної частини у кювет. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині громада відмовилася від мільйона на ремонт дороги: що каже голова ОТГ?

Поліцейські попередньо встановили, що керувати транспортним засобом дитині дозволив батько. Обидва дорослих, що були у нетверезому стані, під час ДТП отримали тілесні ушкодження. Їх доставили у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити