image
 |  0 10 Червня 2021 | 17:13

Біля волинського озера спіймали порушника

7 червня 2021 р. державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд на водойми Самарівської ТГ Ковельсьвого району Волинської області (Залухівський гідрологічний заказник).

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

На оз. Волянське, поблизу с. Хабарище Самарівської ТГ Ковельсьвого району викрито грубе порушення Правил рибальства. Житель села Самари з дерев’яного човна за допомогою сітного знаряддя лову здійснював вилов водних біоресурсів. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушник не встиг завдати шкоди.

На викриту особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Того ж дня в ході рибоохоронної роботи на оз. Волянське виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 12 од. сітних знарядь лову. Складено відповідний безгосподарський акт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині масово здають у оренду приміщення комунальної власності (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити