image
 |  5 5 Грудня 2019 | 22:47

Боїться власної армії: охорона Зеленського перед його приїздом роззброїла весь Генштаб

У мережі спалахнув скандал через безпрецедентні заходи безпеки під час візиту президента України Володимира Зеленського у Міноборони і Генштаб.

Він прибув туди на урочисті заходи з нагоди Дня Збройних сил України. Главу держави супроводжували два автобуси охорони, – стверджує на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Олександр Грамарчук (Гром).

"Наш "сонцесяний" був на урочистостях з нагоди Дня ЗСУ в Міністерстві оборони України. А ось фішечка була в тому, що приїхало два автобуси охорони, яка роззброїла повністю військовослужбовців, що охороняють територію Міністерства оборони та Генерального штабу. Верховний головнокомандувач боїться власних Збройних сил!!! Це нонсенс просто!!!" – обурився він.

За словами Грома, зброю воїнам повернули тільки після від'їзду президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочеться розстібнути»: депутатка від «Слуги народу» прийшла у Раду у вульгарному одязі (ФОТО)

У коментарях під постом спалахнула гаряча дискусія, де люди також висловили своє обурення через такий страх перед захисниками України.

"Він скоро і своєї тіні боятиметься", "Як вони його терплять після таких відвертих виявів неповаги і недовіри?", "Лютий п*Zдець", "Щось так "приємних" новин багато!", "Сидів би у "Кварталі", писав би жарти для люмпенів і був би багатим і знаменитим. Ні, бляха, поліз державою керувати. Це не на роялі х*ром, тут розум треба", – вибухнули жорсткою критикою українці.

Як повідомляв OBOZREVATELраніше українських користувачів мережі розлютило фото, на якому видно, що по маршруту кортежу Зеленського розставлені бійці Національної гвардії. Його опублікував ексміністр інфраструктури Володимир Омелян. 

Однак в ОПУ Омеляна звинуватили у поширенні неправдивої інформації та роз'яснили ситуацію. Там запевнили, що бійці НГУ охороняють безліч трас і доріг по всій країні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити