image
 |  2 24 Травня 2023 | 09:16

Були без посвідчень: у Луцьку спіймали водіїв за перевищення швидкості

Луцькі патрульні виявили двох керманичів без посвідчення водія: це не завадило їм перевищувати встановлену швидкість.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Перший випадок трапився на вулиці Набережній. Патрульні зупинили автомобіль марки Mersedes Beens, який рухався 94 км/год. Під час перевірки документів, інспектори встановили, що 37-річний керманич ніколи не отримував водійське посвідчення. Однак це не завадило йому вчинити дане правопорушення вже вдруге протягом року.

Схожа ситуація сталася на вулиці Ковельській. Там через недотримання швидкісного режиму поліцейські зупинили авто Audi A4: транспортний засіб рухався 73 км/год. Коли інспектори почали перевірку документів, то виявили, що водію 16 років і він не має посвідчення водія відповідної категорії. Крім того, юнак не пред’явив патрульним реєстраційний документ та страховий поліс.

На керманичів склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП, а також низку інших — згідно із вчиненими правопорушеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З молотком і ножем: у Луцьку жінка та чоловік напали на комунальників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити