image
 |  2 17 Травня 2019 | 12:47

Через дощ у Луцьку перенесли відкриття туристичного сезону

Через несприятливу погоду прийнято рішення про перенесення арт-променаду «Так звучить Луцьк», анонсованого на сьогодні, 17 травня о 18.00. Про це «ВолиньUA» повідомили у Луцькій міськраді.

Як зазначила начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, до підготовки дійства було докладено надзвичайних зусиль багатьох насправді неймовірних людей: талановитих, натхненних, добрих, щирих, закоханих у музику та своє місто.

«Ми обов'язково послухаємо, як звучить Луцьк, його історія та архітектура, але трішки пізніше. Арт-променад «Так звучить Луцьк» не відміняється, а лише переноситься на декілька днів. Слідкуйте за новинами: про дату і час повідомимо згодом», - зазначила вона.

Читайте також: Покинуті на призволяще: у центрі Луцька кропива облюбувала сквери (ФОТО)

Повідомлення про нову дату арт-променаду буде розміщено на офіційному сайті Луцької міської ради, а також на сторінці управління туризму та промоції міста у соціальних мережах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити