image
 |  2 20 Жовтня 2021 | 21:02

Через три роки вбивцю молодого волинянина покарали максимальним терміном

15 років за ґратами проведе 43-річний Дмитро Зуболь , засуджений за вбивство лучанина Павла Попова. Вину підсудного довели в усіх інстанціях.

Про це розповіла Суспільному речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Апеляційний суд області скасував рішення Луцького міськрайонного суду про 11 років позбавлення волій й призначив Зуболю максимальний термін ув’язнення.

Наталія Мурахевич розповіла: вироки отримали і співучасники обвинуваченого у вбивстві. Їх судили за хуліганство, вчинене групою осіб.

"Вони вже відбули своє покарання, тому що один з них потрапив під амністію, інший був засуджений до 3 років позбавлення волі, ці строки вже проминули. Крім того, вони сприяли розслідуванню, визнавали свою винуватість", – розповіла речниця прокуратури.

Під час судових засідань обвинувачений у вбивстві Дмитро Зуболь не каявся у вчиненому і не визнавав вину. Тому, каже Наталія Мурахевич, прокурори подали клопотання про зміну покарання. Апеляційний суд підтримав сторону обвинувачення.

Нагадаємо, в ніч з 11-го на 12-те серпня 2017-го року Павло Попов зробив зауваження чоловікам, які йшли проїжджою частиною, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку. Троє чоловіків були в стані алкогольного сп'яніння, виникла сутичка, Павла поранили ножем у спину. Поранення виявилося не сумісним із життям. Поліція встановила особи підозрюваних. Тривають суди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинок ромів, які побили АТОвця в Торчині, увірвалися невідомі та зруйнували його

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити