image
 |  0 12 Листопада 2019 | 12:33

Черги зменшилися: у Луцькраді звітуються про видачу е-квиток

Не всі пільговики та учні навчальних закладів Луцька отримали е-квитки.

Про це йшлося у вівторок, 12 листопада, під час оперативної наради у Луцькраді, - пише ВолиньPost.

Розповів про стан впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у Луцьку начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Посадовець почав оправдовуватися, що ще в липні підписали договір із переможцем конкурсу щодо впровадження АСОП. У серпні зареєстрували підприємство «Сіті кард систем». За цей період завезли все обладнання: термінали, валідатори, системи відеоспостереження, GPS-навігації.

Читайте також: Чиновники Пустовіта провалили запровадження е-квитка

«На сьогодні пільговикам видали більше 25 тисяч електронних квитків, видали е-квитки й усім учням шкіл, лишився лише природничий та ліцей з посиленою військовою підготовкою. Триває видача квитків студентам. На сьогоднішній ранок черги зменшилися, на Лесі Українки було десь 25 людей», - відзначив Степанов.

За його словами, у Луцьку уже продали більше 35 тисяч неперсоніфікованих електронних квитків. Встановили 33 термінали для купівлі та поповнення «карток лучанина» у різних частинах міста.

Також ведуть перемовини щодо встановлення таких терміналів на заводах «Богдан» та «Мотор», а також у мережі «Сім 23».

«Відучора запрацювало обладнання. Валідаторами обладнали 45 тролейбусів та ще 7 автобусів. На ЛПЕ створили службу контролю, яка складається з 9 людей. На сьогодні йде навчання інспекторів з контролю», - сказав начальник управління транспорту та зв’язку. З його слів, процес адаптації обладнання може розтягнутися до 4 тижнів.

В той же час, ми писали раніше про те, що посадовці Пустовіта, провалили запровадження е-квитка у Луцьку. Станом на сьогодні лише половина пільговиків у місті отримала пільгові картки, а також не всі учні навчальних закладів. Не працюють термінали, валідатори, відсутня озвучка та GPS-моніторинг, можливо через такі "провали" мали б відповідати чиновники?

Натомість, через відмову у впровадженні е-квитка, посадовці Пустовіта - погрожують перевізникам розірваннями договорів. Всіма можливими методами, влада Луцька буде намагатися "вибілити" цю ситуацію, але очевидно, що крайнього у цьому провалі знайдуть, і хто ж ним буде?!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити